Одштампајте ову страницу

КОНКУРСИ ЗА ЈАВНЕ РАДОВЕ, СТРУЧНУ ПРАКСУ, САМОЗАПОШЉАВАЊЕ

01 јун 18
Прочитано 1371 пута
Објављено у ИЗ ОПШТИНЕ
На основу споразума и у складу са Локалним акционим планом запошљавања за 2018 годину, Општина Ковин и Национална служба за запошљавање-Филијала Панчево расписали су три јавна позива из програма мера активне политике запошљавања...
На основу споразума и у складу са Локалним акционим планом запошљавања за 2018 годину, Општина Ковин и Национална служба за запошљавање-Филијала Панчево расписали су три јавна позива из програма мера активне политике запошљавања: Јавни позив за организовање спровођења јавних радова на којима се ангажују незапослена лица у 2018. години, Јавни позив за реализацију програма стручне праксе у 2018. години и Јавни позив незапосленима за доделу субвенције за самозапошљавање у 2018. години.
Укупна средства обезбеђена за реализацију ове три мере из ЛАПЗ-а у 2018. години износе нешто више од 9 милиона динара, од тога из буџета Општине Ковин 5 милиона динара.
Конкурс за јавне радове отворен је до 22. јуна 2018. године (од дана објављивања 1. јуна). Јавни позив за реализацију стручне праксе, као и Јавни позив за субвенције за самозапошљавање, отворени су до 28. септембра 2018. године (односно од 1. јуна, до утрошка предвиђених средстава, а најкасније до назначеног датума). 
Текстове позива, са детаљним упутствима и критеријумима, као и обрасце пријаве и захтева – Образац пријаве јавних радова, Образац захтева за стручну праксу и Образац захтева за бизнис планом (уз позив за самозапошљавање и табеле са списковима делатности које се не субвенционишу), могуће је преузети на интернет презентацији НСЗ – www.nsz.gov.rs, као и овде, на сајту Општине Ковин, на адреси www.kovin.org.rs, у оквиру банера „Локални акциони план запошљавања 2018.“
Додатне информације могу се добити у организационој јединици Националне службе – филијали Панчево,  путем контаката насведених у јавним позивима.