ЗАВРШНА ПРИРЕДБА ПРЕДШКОЛСКЕ УСТАНОВЕ „НАША РАДОСТ“

08 јун 18
Прочитано 841 пута
Објављено у ИЗ ОПШТИНЕ
„Путујте светом, тротинетом и ракетом путујте светом авионом и балоном,
путујте светом песмом и игром, путујте светом душом и срцем онако како то радимо ми у нашем вртићу.“
Ово су стихови који су послужили као идеја водиља завршне приредбе за радну 2017/18. годину деце и васпитача ПУ „Наша радост“...
„Путујте светом, тротинетом и ракетом путујте светом авионом и балоном,
путујте светом песмом и игром, путујте светом душом и срцем онако како то радимо ми у нашем вртићу.“
Ово су стихови који су послужили као идеја водиља завршне приредбе за радну 2017/18. годину деце и васпитача ПУ „Наша радост“, на тему „Са децом око света“, са циљем да се код најмлађих развија отворен и толерантан дух и да им старији помогну да схвате и прихвате различитости.
Директорка ПУ  „Наша радост“ Александра Алавања је на почетку програма поздравила децу, публику и колеге и захвалила се на изузетној сарадњи и будућим првацима пожелела срећан полазак у школу. Такође је позвала све будуће предшколце на свечани пријем који ће се одржати у августу на отвореном, на платоу Центра за културу.
„Последњих недеља у нашем вртићу била је приметна велика ужурбаност и узбуђење јер је завршна приредба круна рада протекле радне године. Из свих радних соба могли су се чути музички тактови прелепих песама са свих меридијана. Деца, васпитачи и родитељи уложили су велики напор у припреми својих тачака и са нестрпљењем очекивали да то свима покажу, а имали су и шта“, поручују здушно из колектива Предшколске установе. 
Завршне приредбе су одржане 5. и 6. јуна 2018. у Центру за културу, у по два термина. Учествовало је 16 група, како обданишних тако и припремно предшколских. У четири термина, приредбе је пропратило више од 1.200 суграђана у публици! 
Богатство дечјег израза на сцени пратили су звуци прелепих песама из многих земаља света. Како још поручују из вртића, овогодишњом приредбом себи самима поставили су тежак задатак за наредну годину, јер је лествица квалитета подигнута на веома висок ниво.

КАЛЕНДАР

« Јун 2020 »
Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30