Одштампајте ову страницу

СТОП НАСИЉУ НАД ЖЕНАМА

12 јун 18
Прочитано 660 пута
Објављено у ИЗ ОПШТИНЕ
Удружење спортиста "Фамилија" започело је у недељу, 10. јуна у својим просторијама у Ковину реализацију бесплатног курса самоодбране у оквиру пројекта „Стоп насиљу над женама“. Први сусрет састојао се од приказа неколико борилачких вештина, а полазнице бесплатног курса самоодбране и посетиоци могли су да сазнају нешто више о плану и динамици реализације овог програма.
12Удружење спортиста "Фамилија" започело је у недељу, 10. јуна у својим просторијама у Ковину реализацију бесплатног курса самоодбране у оквиру пројекта „Стоп насиљу над женама“. Први сусрет састојао се од приказа неколико борилачких вештина, а полазнице бесплатног курса самоодбране и посетиоци могли су да сазнају нешто више о плану и динамици реализације овог програма.
Из „Фамилије“ поручују следеће: „Посебну захвалност дугујемо другим клубовима и удружењима који су дошли да подрже овај пројекат: Wing Chun и CQB вештина на челу са Дејаном Микићем, клуб "Secutor" Смедерево на челу са Гораном Ристићем,"Bumsound", Црвени Крст Ковин на челу са секретаром Викицом Фара. Такође, желимо да се захвалимо Рвачком клубу Смедерево јер су прихватили да заједно спроведемо овај пројекат, под покровитељством Општине Ковин. Драго нам је и да су државне институције, као што су Центар за социјални рад Ковин и ПС у Ковину - МУП РС, препознале значај овог пројекта и подржавају га.“
За више информација о самом курсу и начину спровођења, можете контактирати  организаторе у просторијама Удружења спортиста "Фамилија" у Цара Лазара 83, Ковин.