Одштампајте ову страницу

„ТРАМПА“ У ИЗВОЂЕЊУ ПОЛАЗНИКА ШКОЛЕ ГЛУМЕ

05 сеп 18
Прочитано 669 пута
Објављено у ИЗ ОПШТИНЕ
Из Центра за културу Ковин позивају позоришну публику да у суботу, 8. септембра у 19 часова погледају представу „Трампа“ у извођењу полазника Позоришне радионице/Школе глуме Ковин, коју води редитељ Јован Грујић из Ковина.
Из Центра за културу Ковин позивају позоришну публику да у суботу, 8. септембра у 19 часова погледају представу „Трампа“ у извођењу полазника Позоришне радионице/Школе глуме Ковин, коју води редитељ Јован Грујић из Ковина. Представа „Трампа“ селектована је за јубиларни, 30. по реду Међународни фестивал хумора за децу који ће се одржати у Лазаревцу од 17. до 20. септембра. Ковинци наступају 18. септембра, а друштву су пет селектованих представа из Србије и региона. 
Присуствовањем и гледањем представе помажете одлазак на фестивал, а у исто време помажете представљању нашег града. Представа је намењена за гледаоце од 7-14 година, основношколски узраст, али и њиховим родитељима, поручују организатори. Цена улазнице је 100 динара.
"Трампу" изводе млади глумци узраста од 8 до 13 година. Представа у режији Јована Грујића је резултат вишемесечног рада полазника и ментора. Текст је написала је драматуршкиња Милица Пилетић по мотивима приче Нила Гејмена „Дан када сам трампио тату за две златне рибице“.