Одштампајте ову страницу

ЧЕСТИТКА ЗЛАТНОМ ТРЕНЕРУ ВЛАДИСАВЉЕВУ

23 окт 18
Прочитано 1183 пута
Објављено у ИЗ ОПШТИНЕ
Поводом изванредног успеха женске одбојкашке репрезентације Србије, посебну честитку председница општине упутила је члану стручног штаба светских шампионки, помоћном селектору Александру Владисављеву, суграђанину из Баваништа.
Sa reprezentacijom Srbije 2Поводом изванредног успеха женске одбојкашке репрезентације Србије, посебну честитку председница општине упутила је члану стручног штаба светских шампионки, помоћном селектору Александру Владисављеву, суграђанину из Баваништа.
У честитки се каже: 
„Желим да вам у име грађана општине Ковин упутим најсрдачније честитке за Ваш допринос величанственом успеху наше женске одбојке освајањем златне медаље на управо завршеном Светском првенству у Јапану. Ово невероватно достигнуће чини све нас срећним и поносним и обавезује да надаље стварамо још боље услове за развој спорта и посебно одбојке у Баваништу и читавој општини Ковин и тако дамо свој  допринос стасавању будућих шампиона за нове спортске подвиге. Хвала Вам. Срдачно, председница општине Сања Петровић“.u MZ Bavanište
У част Александра Владисављева, наредних дана биће приређен пријем у општини, саопштило је руководство локалне самоуправе.
Фото: са пријема за Владисављева октобра 2015. у МЗ Баваниште (после освајања сребра на Светском купу и потом европске бронзе), са репрезентацијом и на додели признања Спортског савеза општине Ковин 2016. са Јовицом Цветковићем (први и други слева)