СПОРТСКО ДРУЖЕЊЕ СА БАКАМА И ДЕКАМА

30 окт 19
Прочитано 663 пута
Објављено у ИЗ ОПШТИНЕ
Предшколска установа "Наша радост" Ковин, у сарадњи са Установом за спорт Ковин, организовала је заједничко дружење са бакама и декама. Хала градске школе ,,Ђура Јакшић“ одзвањала је од дечјег смеха и навијања, а кроз дружење, малишани су  својим бакама и декама подарили време испуњено љубављу и топлином.
Предшколска установа "Наша радост“ Ковин, у сарадњи са Установом за спорт Ковин, организовала је заједничко дружење са бакама и декама. Хала градске школе ,,Ђура Јакшић“ одзвањала је од дечјег смеха и навијања, а кроз дружење, малишани су  својим бакама и декама подарили време испуњено љубављу и топлином. 
Деца целодневног и полудневног боравка, васпитачица Дубравке Томе, Драгане Јоке и Лидије Тасић, са својим бакама и декама учестововала су у разноразним спортским дисциплинама, које је припремила Александра Јорданов, сарадница  Установе за спорт Ковин. 
Дружење са бакама и декама увек је интересантно, па је због тога то једна од незаобилазних активности ПУ ,,Наша радост“ Ковин, посебно у месецу посвећеном старима: ,,У оквиру нашег јесењег програма, сваке године посвећујемо пажњу и старијем делу популације. Овај пут смо ставили акценат на спорт и тако омогућили и млађима и старијима да се уз добру забаву и спортски активирају“, навела је Александра Алавања, директорка вртића.  
Игра са унуцима је најлепши поклон који су баке и деке могли добити. Свако од њих поносан на своје унуче и његово знање, са осмехом и топлином око срца, уживали су у јучерашњем дану.  У знаку обележевања Октобра-месеца старијих лица, спортске активности биће настављене данас и сутра од 17 часова у хали ,,Ђура Јакшић“ школе, те организатори из Установе за спорт позивају суграђане, младе и старије, да се прикључе дружењу.

КАЛЕНДАР

« Јул 2020 »
Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31