ОБАВЕЗНО ПОДНОШЕЊЕ ЗАХТЕВА ЗА ПРЕВОЗ ЗАПОСЛЕНИХ ТОКОМ ВАНРЕДНОГ СТАЊА

23 мар 20
Прочитано 755 пута
Објављено у ИЗ ОПШТИНЕ
У складу са обавезном инструкцијом Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре и Министарства државне управе и локалне самоуправе, а која се тиче примене Уредбе о изменама и допунама мера за време ванредног стања у области превоза
У складу са обавезном инструкцијом Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре и Министарства државне управе и локалне самоуправе, а која се тиче примене Уредбе о изменама и допунама мера за време ванредног стања у области превоза путника у друмском саобраћају, општина Ковин – као јединица локалне самоуправе, креирала је посебну меил адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. путем које надлежне службе и субјекти достављају своје захтеве са потребама запослених за организовање посебно формираних линија градског и приградског превоза. 
Општина Ковин ће са тако формиране адресе све захтеве за издавање дозвола проследити недлежном Министарству, које у року од једног сата доноси одлуку о захтеву. Став министра који се сматра дозволом, доставља се подносиоцу захтева са званичне меил адресе Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .
Да поновимо, меил адреса општине Ковин за подношење захтева за превоз запослених је Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..
Kомплетан текст обавезне инструкције у области превоза током ванредног стања преузмите са https://www.mgsi.gov.rs/cir/aktuelnosti/instrukcija-o-primeni-uredbe-u-vezi-sa-prevozom-putnika-u-drumskom-saobratshaju-tokom

КАЛЕНДАР

« Јул 2020 »
Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31