ЗАКЉУЧЦИ, НАРЕДБА И ПРЕПОРУКА ОПШТИНСКОГ ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ ОД 22. АПРИЛА

22 апр 20
Прочитано 725 пута
Објављено у ИЗ ОПШТИНЕ
Штаб за ванредне ситуације општине Ковин донео је на данас одржаној седници закључке, наредбу и препоруку у вези са релаксацијом мера о досадашњој забрани рада појединих предузећа и установа са територије општине у време ванредног стања поводом епидемије изазване корона вирусом, а на основу одлуке Владе Србије од 20. априла о ублажавању појединих рестриктивних мера. Наравно, сви послодавци који настављају са радом дужни су да запосленима обезбеде све мере заштите док траје ванредно стање, а запослени су дужни да донето поштују. 
Тако, дозвољава се наставак рада свим фирмама у области грађевинарства, затим послодавцима у области услуга и то: вулканизермиа, аутомеханичарима, кројачима, хемијском чишћењу, школама за обуку возача, као и трговинама на мало као што су књижаре,трговци аутомобилима, моторима, бициклима, наутиком, грађевинским материјалом. 
Са радом настављају и зелене пијаце на територији општине Ковин, уз наредбу „Ковинском комуналцу“ да пре почетка њиховог рада и по завршетку рада пијаце изврше детаљну дезинфекцију тог простора.
На данашњој седници препоручено је свим установама културе чији је оснивач СО Ковин, а које су обуставиле рад после увођења ванредног стања, да наставе са радом од 22. априла, као и да рад организују поштујући све мере заштите које важе у време ванредног стања.
Закључци, наредба и препорука са данашње седнице Општинског штаба могу се преузети у наставку овог текста и са банера „Штаб за ванредне ситуације - корона вирус - Covid-19“, овде, на почетној страни сајта општине Ковин www.kovin.org.rs
 

КАЛЕНДАР

« Август 2020 »
Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31