САОПШТЕЊЕ ПРЕДСЕДНИЦЕ ОПШТИНЕ

02 феб 16
Прочитано 1534 пута
Објављено у ИЗ ОПШТИНЕ

САОПШТЕЊЕ ПРЕДСЕДНИЦЕ ОПШТИНЕ ПОВОДОМ НЕИСТИНА У ВЕЗИ СА ПРЕКИДИМА У СНАБДЕВАЊУ СТРУЈОМ

Поводом злонамерних гласина о томе да рад клизалишта у центру Ковина изазива повремене прекиде у снабдевању електричном енергијом дела потрошача „јер вуче пуно струје и зато долази до хаварија“, из кабинета председнице општине, Сање Петровић, саопштено је да је реч о потпуној дезинформацији, што званичном изјавом потврђује и Љубенко Ботић, шеф пословнице ЕД Панчево у Ковину:
„Истина је да постоји квар на високонапонској опреми у трафо станици „задружни дом“ (локација у центру града), због чега је струја за потрошаче који се снабдевају са тог трафоа нестајала у петак, 29. јануара, у суботу, 30. и јуче, 01. фебруара. Међутим, клизалиште функционише напајањем из објекта Центра за културу и нема никакве везе за поменутим трафоом“.
Из електродистрибуције су потврдили и да је опрема коју треба заменити наручена и сутра ће стићи у ковинску испоставу, због чега поменути потрошачи са извода „задружни дом“ неће имати струје сутра, 03. фебруара (среда), у времену од 10.00 до 13.00 часова, можда и нешто дуже, у зависности од времена потребног да се ремонт уради.
У електродистрибуцији додају да је до квара на високонапонској опреми дошло и у изводу за НАП-ову бензинску станицу, због чега тамо нема струје од јуче, али се са те локације напаја само поменута пумпа и није у директној надлежности ковинске пословнице.

КАЛЕНДАР

« Април 2020 »