СВЕЧАНО ОТВОРЕНА ПРОСТОРИЈА ЗА МЛАДЕ

20 апр 16
Прочитано 1229 пута
Објављено у ИЗ ОПШТИНЕ

Просторија за рад коју ће водити Савет за младе Скупштине општине Ковин званично је отворена у уторак, 19. априла у згради Центра за културу Ковин, у локалу иза билетарнице. Просторију су отвориле председница Савета за младе, Невена Савковић и Виолета Оцокољић, чланица Општинског већа...


Просторија за рад коју ће водити Савет за младе Скупштине општине Ковин званично је отворена у уторак, 19. априла у згради Центра за културу Ковин, у локалу иза билетарнице. Просторију су отвориле председница Савета за младе, Невена Савковић и Виолета Оцокољић, чланица Општинског већа. Поред бројних гостију, догађај су увеличали и Далибор Штарк, помоћник председнице општине и Вендел Ваштаг, в.д. директора Центра за културу.
Присутнима се на почетку обратила председница Савета за младе, Невена Савковић која је у свом излагању истакла да је поносна што је коначно формирана просторија за младе и посебно се захвалила локалној самоуправи, Центру за културу Ковин и Спортском савезу на великодушној и несебичној помоћи, као и за иницијативу побољшања положаја омладине у ковинској општини. Она је позвала младе да се укључе и да су добродошли, јер ,,је ваше место у овом друштву, у овом граду и треба да се активно укључите у савремене токове развоја друштва“.
Присутнима се потом, у име локалне самоуправе обратила Виолета Оцокољић, чланица Општинског већа: ,,Савет за младе формиран је 2008. године и од тада нема простор за рад. Општина Ковин је препознала потребу да младима уступи просторију у којој ће моћи да обављају свакодневне активности, интегришу се у све сфере друштвеног живота града и на тај начин допринесу још бољој сарадњи омладине и локалне самоуправе. Као оснивач, Општина Ковин вам стоји на располагању за сва питања и сваку врсту саветодавне и финансијске помоћи.“
У знак захвалности на доласку, сви гости добили су поклон од Савета за младе, карте за прву репризу позоришне представе ,,Женидба“, у извођењу Аматерског позоришта Ковин.


КАЛЕНДАР

« Мај 2020 »
Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31