ТУРИСТИЧКИ ПОТЕНЦИЈАЛИ ОПШТИНЕ ПРЕДСТАВЉЕНИ У РУМУНИЈИ

19 јул 16
Прочитано 999 пута
Објављено у ИЗ ОПШТИНЕ

На манифестацији ,,Дани Војводине“, одржаној 14.јула у Темишвару, чији су организатори Туристичка организација Војводине, Министарство туризма...


На манифестацији ,,Дани Војводине“, одржаној 14.јула у Темишвару, чији су организатори Туристичка организација Војводине, Министарство туризма, трговине и телекомуникације и Покрајинског секретаријата за привреду и туризам, општина Ковин представила је своје привредне и туристичке потенцијале.
Посетиоци су имали прилику да виде и туристичке понуде Новог Сада, Вршца, Зрењанина, Кикинде, Новог Бечеја, Шида.
Госте кoнференцијe у ресторану „Loyd“ ,на централном тргу у Темишвару, прво је поздравио Иван Ђоковић, потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за привреду и туризам, а потом и Лазар Манојловић, генерални конзул Срба у Темишвару, Огњaн Крстић, председник Савеза Срба у Румунији, Наташа Павловић, директорка Туристичке организације Војводине и Бранислав Кнежевић, директор Туристичке организације Нови Сад.
Oсим в.д. директора Туристичке организације општине Ковин, Петра Стаменовића, локалну самоуправу представљали су помоћник председнице општине Ковин Ратко Мосуровић и Виолета Оцокољић, чланица Општинског већа. Удружење жена „Ковинка“ представило се ручно рађеним сувенирима са мотивима из ковинске општине, а Актив жена Прве МЗ Ковин понудио је госте гастрономским специјалитетима банатске кухиње. Тијана Јанков, менаџерка хотела „Пламен град“ искористила је прилику да представи капацитете хотела и ресторана.
Посета Темишвару искоришћена је за сусрет са представницима румунске консултантске компаније која је понудила помоћ око израде пројеката прекограничне сарадње.


Посета Темишвару била је и прилика за пословне сусрете, те је тако организован и сусрет са представницима румунске консултантске компаније у помоћи око израде пројеката прекограничне сарадње.


КАЛЕНДАР

« Август 2020 »
Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31