ДЕЦА СА ПОСЕБНИМ ПОТРЕБАМА ПОСЕТИЛИ ПРЕДСЕДНИЦУ

05 окт 16
Прочитано 1598 пута
Објављено у ИЗ ОПШТИНЕ

За децу и младе са посебним потребама која ће користити услуге Дневног боравка 05.октобра, организована је посета код председнице општине Ковин, Сање Петровић.


За децу и младе са посебним потребама која ће користити услуге Дневног боравка 05.октобра, организована је посета код председнице општине Ковин, Сање Петровић.

Децу и младе у пратњи родитеља и стручних сарадника, дочекали су у сали за седнице председница општине Ковин и председник СО Ковин, Сања Петровић и Зоран Брадањи, помоћница председнице Мирјана Бановић , начелница ОУ Јелена Чолаковић и директорка Центра за социјални рад Марија Шалипуровић.
Председница је најпре све госте поздравила, сваком детету доделила по књигу на поклон, што је децу посебно обрадовало и подстакло да из ње понешто прочитају док је један дечак и одрецитовао песму. У веома пријатној атмосфери, родитељи и деца су се дружили са председницом општине а потом их је председница позвала у свој кабинет, што су деца са одушевљењем прихватила.

Родитељи су посебно истакли како су осетили велико олакшање када су чули да ће се отворити Дневни боравак за децу и младе са посебним потребама у Ковину, јер ће на тај начин бити омогућено да се њихова деца нађу у подстицајној средини која ће им обогатити њихов друштвени живот.

Након посете председници , наставили су дружење у препуној позоришној сали Центра за културу Ковин, где су заједно са предшколцима и децом из основних школа погледала представу ,,Боже, на кога ли је ово дете?!“ коју је извело ,,Позориште на Славији“ из Смедерева.
У име локалне самоуправе, присутне је поздравила помоћница председнице општине Ковин, Мирјана Бановић, која је свима честитала дечји празник, а учитељима Међународни дан учитеља.


КАЛЕНДАР

« Јануар 2020 »
Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31