ПОЧЕЛО РУШЕЊЕ ЗАТВОРЕНОГ ВРТИЋА У ДРУГОЈ МЗ, УСКОРО ИЗГРАДЊА НОВОГ ОБЈЕКТА

31 окт 16
Прочитано 4182 пута
Објављено у ИЗ ОПШТИНЕ

„Данас сам овде да се уверим да ће коначно бити уклоњен објекат који није био безбедан за боравак малишана, нити за рад васпитача са њима. После читавих годину дана папирологије у решавању имовинско-правних односа и извођења „на чистац“ свих недоумица у вези са тим, стигли смо до тачке када можемо да размишљамо о легалној изградњи новог...


„Данас сам овде да се уверим да ће коначно бити уклоњен објекат који није био безбедан за боравак малишана, нити за рад васпитача са њима. После читавих годину дана папирологије у решавању имовинско-правних односа и извођења „на чистац“ свих недоумица у вези са тим, стигли смо до тачке када можемо да размишљамо о легалној изградњи новог, најсавременијег објекта за најмлађе овде на територији Друге МЗ Ковин,“ рекла је приликом обиласка локације председница општине Сања Петровић.
На лицу места, власник фирме која изводи рушење, Станиша Поповски, упознао је председницу Петровић и председникка СО, Зорана Брадањија, са током радова и рекао да нема већих проблема у динамици, те да ће све бити завршено у датом року, а то је 10. новембар.
По завршетку рушења, стварају се финални услови за изградњу новог вртића на овом месту: „Пројекат имамо и заиста је функционално замишљено, према апсолутно свим стандардима које захтева објекат у којем ће време проводити наши најмлађи суграђани. Сада можемо да отпочнемо са тендером за изградњу, како бисмо што пре обезбедили услове за смештај деце у делу града у којем већ сада живи највише младих парова који су основали, а планирају и да прошире своје породице“, рекла је још председница Сања Петровић.


КАЛЕНДАР

« Август 2020 »
Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31