ПРЕДСЕДНИЦА ОПШТИНЕ КОВИН САЊА ПЕТРОВИЋ

sanjapetrovic 2016САЊА ПЕТРОВИЋ

САЊА ПЕТРОВИЋ, са листе СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА – Александар Вучић

Рођена у Ковину 1972. године где и завршава основну школу, а потом средњу медицинску у Панчеву. Успешно брани дипломски рад најпре на Педагошкој Академији за васпитаче, а потом и на Дефектолошком факултету у Београду.

Прво радно место засновала је као медицинска сестра, а по завршетку Педагошке Академије и као васпитач у Предшколској установи „Наша Радост“ у Ковину. Шест година касније службује у осигуравајућем друштву ДДОР Нови Сад, у болници у Смедереву на месту дефектолога, у основној школи „Бранко Радичевић“ у Смедереву на месту педагога, а потом и као вероучитељ у истој школи.
Седам година је чинила стручни тим који је функционисао у оквиру хуманитарне невладине организације „Здраво да сте“, која се бавила избеглим и расељеним лицима по избегличким камповима.

На функцији потпредседника ОО СНС у Ковину била је пет година и у том периоду изабрана је за директора Фонда за градско грађевинско земљиште, комуналну потрошњу и путеве, коју је обављала годину дана. У истом периоду, после локалних избора 2013. године, изабрана је за председника СО Ковин.
У периоду од 19. фебруара до 23. јуна 2015. године, обављала је функцију председника општине Ковин.
После распуштања ОО СНС Ковин у јуну 2014. године, именована је од стране председника странке у тројно повереништво, а почетком 2015. године изабрана је за председника ОО СНС.
Удата, мајка једног детета.